Gesloten

Corona maatregelenAls klant van De Dames van Hurkmans vertrouwt u ons op uw mobiliteit en zeker onder deze huidige omstandigheden is het belangrijk dat u mobiel blijft. Daarom is onze werkplaats, showroom en schadeafdeling geopend! Wilt u een afspraak inplannen? Dat kan door te bellen naar 073 - 711 04 21 of door online een afspraak in te plannen.


Onderhoud, reparatie, showroom en Schadeherstel

Onze werkplaats, showroom en schadeafdeling zijn gewoon open!


U bent nog steeds van harte welkom bij De Dames van Hurkmans, ook tijdens de Corona. Uw onderhoudsafspraak of APK kan gewoon doorgaan omdat onze werkplaats open is en heeft u schade aan uw auto, ook dan bent u van harte welkom. Geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan zoals afgesproken en nieuwe afspraken kunt u inplannen.


In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om ons te bezoeken. Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.  


Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen:

  • Er is extra aandacht voor het naleven van de hygiĆ«neprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van balies,
    pinapparaten, deurklinken etc.

  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiĆ«ne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante
    betaling tot het minimum beperkt.