Gesloten

De Dames van Hurkmans

Bekijk hoe wij mensen verrassen!

Informatieve symbolen

Iedere auto heeft ze, waarschuwingssymbolen. Soms om een actie van jezelf aan te duiden, soms puur informatief en soms ook omdat er een probleem is met je auto. Maar wat betekenen al deze symbolen eigenlijk? Uit onderzoek is gebleken dat ruim 60 procent van de Nederlandse automobilisten niet weet wat de verschillende symbolen betekenen en wanneer je nou eigenlijk moet stoppen met rijden omdat dit onveilig is. In deze 4-delige serie gaan we alle symbolen stuk voor stuk toelichten.

Let op: er zijn merk gebonden symbolen. Het kan dus voorkomen dat niet alle symbolen in deze 4-delige serie aan bod komen.Lees verder


Waarschuwingslampjes deel 2

In het tweede deel van deze serie gaan we de symbolen toelichten die iets met verlichting van de auto te maken hebben.Let op: er zijn merk gebonden symbolen. Het kan dus voorkomen dat niet alle symbolen in deze 4-delige serie aan bod komen.


Lees verder

waarschuwingslampjes deel 3


In deel 3 behandelen we alle symbolen die een mogelijk defect aanduiden.


Let op: er zijn merk gebonden symbolen. Het kan dus voorkomen dat niet alle symbolen in deze 4-delige serie aan bod komen.


Lees verder

Waarschuwingslampjes deel 4


In deel 4 behandelen we alle symbolen die een wel of niet genomen actie aanduiden.

Let op: er zijn merk gebonden symbolen. Het kan dus voorkomen dat niet alle symbolen in deze 4-delige serie aan bod komen.


Lees verder

schadeformulier


Wanneer je schade hebt gereden is het belangrijk om een schadeformulier in te vullen. Maar hoe doe je dit? Wij geven een paar tips zodat het een fluitje van een cent is!


Lees verder