Gesloten

Onze

Diensten

In onze autoboetiek vind je tal van diensten. Niet alleen de mooiste occasions, maar ook onderhoud, reparaties en schadeherstel. En wij zetten daarbij de puntjes op de i. Zo maken wij van een ‘bezoek aan de garage’ een verwenmomentje voor jezelf. Onder het genot van een cappuccino wachten tot je auto gereed is, terwijl de kids zich vermaken in de speelhoek. Of ga je liever even shoppen bij de meubelboulevard aan de overkant van de straat? Dan bellen wij je als je auto weer gereed is.

Cosmetisch schadeherstel

Steentje in de voorruit? De strakke lak van je auto geruïneerd door de driewieler van je peuter? Herkenbare schades, die wij gemakkelijk kunnen verhelpen. En de kosten zouden je zeker wel eens mee kunnen vallen. Samen kijken we of we de schade kunnen verhalen op je verzekering. Wij zijn aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel, een landelijk netwerk van autoschadespecialisten. Onze vestiging in Nistelrode is al sinds de oprichting lid van deze coöperatie. En hoe handig is het, dat je bij ons deze cosmetische ingreep aan je auto kunt combineren met een reguliere onderhoudsbeurt? Lekker makkelijk toch?


Meer informatie?

Aan- en verkoop van auto's

Een kekke damesauto. Een stoere zakenauto of toch die praktische gezinswagen met veel laadruimte? In onze showroom staan ‘wannahaves’ voor iedere vrouw. Wat het beste bij jou past? Dat gaan we samen uitvinden. Alle auto’s in onze collectie zijn stijlvol en betrouwbaar. Wij zijn secuur in de aankopen van onze auto’s en geven dan ook goede garanties. Simpelweg omdat we weten dat het een goede auto is en dat jij het belangrijk vindt om in een veilige, betrouwbare auto te rijden.


Bekijk ons aanbod

Bemiddeling en advies

Heb jij je droomauto elders zien staan? Wij geven je graag een deskundig aankoopadvies. We kunnen voorzien in een technische aankoopkeuring, zodat je zeker bent van een goede beslissing. Maar we kunnen je ook helpen bij de prijsonderhandeling. Of wij kunnen je het gehele aankooptraject uit handen nemen. Makkelijk toch? En in veel gevallen bieden wij je dan onze reguliere garanties aan. De Dames van Hurkmans denken graag met je mee!


Neem contact met ons op!

Onderhoud en reparatie

Een check-up, APK of onderhoudsbeurt? Maak snel bij ons een afspraak of bel 073-711 04 21. De prijs is altijd vooraf bekend en bij bijzonderheden bellen we je voor overleg. Want de Dames van Hurkmans houden van heldere afspraken.


Maak een afspraak

Financiering

Is de keuze van de auto gemaakt? Wij denken graag mee om er ook voor te zorgen, dat de auto betaalbaar wordt.


Wil je meer weten?

Panne zonder Mannen

Hoe goed je ook voorbereid je ook de weg op gaat, het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je auto er op een onmogelijk moment de brui aan geeft. Hoe fijn is het dat je dan weet wat je moet doen!

Wij leren het je tijdens onze workshop Panne zonder Mannen.


Wil je meer weten?