Gesloten

De Dames van Hurkmans

Bekijk hoe wij mensen verrassen!

Yes! We waren al super trots dat we bij de top 10 zaten maar nu is bekend gemaakt dat we de 2e beste van Nederland zijn! We zijn super trots op ons team.


Iedereen bedankt voor alle enthousiaste reacties en support!

'De Dames' 5 jaar!

In mei 2021 bestond De Dames van Hukmans 5 jaar. Bizar dat het alweer ruim 5 jaar geleden is dat we een idee hadden om een nieuw concept neer te zetten. Wat was dat spannend, een Autoboetiek beginnen voor dames! Nu, 5 jaar later, kunnen we alleen maar zeggen dat we zo blij zijn dat we het gedaan hebben!

We hebben een filmpje gemaakt waarin we terugblikken op de afgelopen 5 jaar samen met klanten, familie en collega's.

Nogmaals bedankt voor de afgelopen 5 jaar en wij zeggen... op naar de volgende 5!

De dames in het focwa magazine

In Oktober 2022 stonden we met een artikel in het Focwa Magazine over meiden en techniek! Mariƫlle, Lisa en Yoleigh prijken zelfs op de cover.

Informatieve symbolen

Iedere auto heeft ze, waarschuwingssymbolen. Soms om een actie van jezelf aan te duiden, soms puur informatief en soms ook omdat er een probleem is met je auto. Maar wat betekenen al deze symbolen eigenlijk? Uit onderzoek is gebleken dat ruim 60 procent van de Nederlandse automobilisten niet weet wat de verschillende symbolen betekenen en wanneer je nou eigenlijk moet stoppen met rijden omdat dit onveilig is. In deze 4-delige serie gaan we alle symbolen stuk voor stuk toelichten.

Let op: er zijn merk gebonden symbolen. Het kan dus voorkomen dat niet alle symbolen in deze 4-delige serie aan bod komen.Lees verder


Waarschuwingslampjes deel 2

In het tweede deel van deze serie gaan we de symbolen toelichten die iets met verlichting van de auto te maken hebben.Let op: er zijn merk gebonden symbolen. Het kan dus voorkomen dat niet alle symbolen in deze 4-delige serie aan bod komen.


Lees verder

waarschuwingslampjes deel 3


In deel 3 behandelen we alle symbolen die een mogelijk defect aanduiden.


Let op: er zijn merk gebonden symbolen. Het kan dus voorkomen dat niet alle symbolen in deze 4-delige serie aan bod komen.


Lees verder

Waarschuwingslampjes deel 4


In deel 4 behandelen we alle symbolen die een wel of niet genomen actie aanduiden.

Let op: er zijn merk gebonden symbolen. Het kan dus voorkomen dat niet alle symbolen in deze 4-delige serie aan bod komen.


Lees verder

Tips & Tricks

van de Dames van Hurkmans