Gesloten

Echte Hebbedingen

vind je bij ons


Bij de Dames van Hurkmans hebben we naast onze vele diensten ook een aantal leuke hebbedingen. Zo ligt onze showroom vol met unieke accessoires van Toz en om tip top de weg op te gaan hebben we de producten van Boots in huis gehaald. Ontdek deze prachtige producten bij de Dames!

TOZ hebbedingen


Toz hebbedingen is een unieke collectie woonaccessoires, geschenken en gadgets. Een bonte verzameling van eigen ontwerpen, fraaie fairtrade-producten en A-merken als , At Home with Marieke, Van Verre, Claudi, Stephane Davidts,Knit Factory. Toz staat voor stijlvol, bijzonder, vernieuwend en een hoge kwaliteit. Echte hebbedingen, omdat ze simpelweg te leuk zijn om te laten staan. Je vindt de producten van TOZ in onze winkel!


Bekijk de collectie

Boots Health and Beauty


Boots heeft al meer dan 160 jaar ervaring in Health and Beauty en heeft alles in huis op gebied van gezondheid en Welzijn. Bij de Dames van Hurkmans vind je de beste en mooiste producten om stralend de weg op te gaan! Benieuwd naar de Boots collecite in onze winkel? Ontdek het in de Boots Webshop!


Bekijk de collectie